fredag 30 oktober 2015

Marshall - Högtalare, Woburn Black

marshall loudspeaker woburn
Igår kom ett bud med vår Marshallhögtalare som vi har beställt.
För att vara två personer som verkligen inte saknar något i hemmet, var just en Bluetooth-högtalare det enda vi behövde.
Annars släpar vi runt våra datorer från rum till rum och får lov att nöja oss med pisskvaliten som en dator har i ljudåtergivning. Inget för musik inte men det är för jobbigt att koppla in datorerna till surroundsystemet och i bion vill man ju inte sitta när man ska lyssna på musik. Vi behövde helt enkelt en högtalare just för ändamålet.

marshall loudspeaker woburn
Så efter noga övervägande, valde vi att satsa på creme de la creme av högtalare och köpte Marshalls värsta, tyngsta sort. Woburn.

marshall loudspeaker woburn
Det är en sån löjligt vacker apparat. Alla detaljer är så förfinade och perfekta.

marshall loudspeaker woburn
Den är rätt stor med sina 40x30x20 cm men vi bor också i en lägenhet med mycket betongväggar så ljudet måste vara bombastiskt och starkt och rent.


Igår kväll testkörde vi den med Pavarottis Caruso.
Helvete, ljudet är så rent att det vibrerar i bröstet.

marshall loudspeaker woburn
Denna beauty kommer sätta standarden för hur vi ska inreda i vår hall. Vi tycker att den ska stå där för då når ljudet både vardagsrum och kök. Vill man sedan flytta den temporärt, är det bara att göra det. Den är portabel trots sin storlek.

marshall loudspeaker woburn
Vilken skönhet! Den finns i vitt också. Eller krämfärgad snarare. Om det passar en bättre.

marshall loudspeaker woburn
Tusentals artister och rockstjärnor kan inte ha fel. Man kan inte vara en star med självaktning utan en Marshallstack.
Idag underhåller Jens Lapidus mig med sin nya bok Sthlm Delete. Jag kan städa, röja, googla och pilla runt men inte en enda gång förlora fokus på berättelsen. Så klart och fint är ljudet. Jag höjer och sänker ljudet från min dator.
Hör ni?

marshall loudspeaker woburn
Jag är lite petig med att rekommendera grejer men det här är ett av de bästa köp vi har gjort under våra 9 år tillsammans! (japp, 9 år blev uppfyllda i helgen som gick) Ljudet är mördande bra! Värd varenda krona. Man kan koppla den till TV'n eller vad som helst som man behöver ett fantastiskt ljud ifrån. https://www.marshallheadphones.com

Köp. Absolut. Köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar