torsdag 23 januari 2014

Pimpat bion


Ursäkta att inga blogguppdateringar har gjorts på några dagar. Tror det var vinterns melankoli som slog klorna i mig i några dagar eller så var det PMS.
Whatever.
Vår mediamöbel har kommit nu. Superfin är den!


Svårt att fota kvällstid inne i mörkret men såhär ser den ut. Den slukar alla maskiner...


...och de flesta av DVDerna. Asbra är den och rent och snyggt blev det.


En såhär liten gullig sak har införskaffats också. En liten arkadgrej som heter iCade. Dock rekommenderar jag den inte då reaktionsförmågan är lite slö. Den är snygg som prydnad så det är väl ok ändå.
Man ställer in sin iPad i den och parkopplar via bluetooth. Sedan kan man spela alla gamla arkadspel. Googla bara iOn iCade när du tankar hem appar så ser du vilka spel som är kompatibla. Vi ville spela Pacman och märkte att fan vad trist det spelet är idag... Templerun däremot funkade skitbra i iCaden.


Sedan har vi köpt svarta filtar till bion. Jättestora, supersköna filtar på Jysk. Det är svårt att få tag på stora filtar men Jysk har alltså 2 meters. De kostar bara 100 kronor stycket så det var ett bra fynd.


Nu har vi äntligen också införskaffat mörkläggningsgardiner från Hemtex. De är vita på baksidan och gjorda precis som en rullgardin i tyget. Släpper igenom noll ljus. 399:- för en. Vi ska sätta upp dem när vi har köpt gardinstång. Visar mer när de är uppe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar