onsdag 15 januari 2014

Entré!


Hallen precis vid entrén ska göras om nu. Vi har ingen annan plats för jackor, mössor etc så vi har beslutat oss för en skjutdörrsgarderob. Det är alltså till vänster om ytterdörren den ska hamna.


Vi skruvade bort hatthylla, brandvarnare m.m. och spacklade för målning. Det är dock bara taket vi ska måla om. Katastrof i taket. Vi vet inte vad de förra ägarna har haft där men det ser ut som en liten eldsvåda har skett i taket.
Väggarna är ok förutom där hatthyllan satt så där får vi fylla i lite färg sen.


Det är ingen stor hall men får plats med en garderob med Elfainredning på den högra väggen om stegen. Jag fotar alltså denna bild utifrån porten.


Till höger om ytterdörren finns som en pytte walk-in closet.


Som vi har slängt in en massa bråte och framtida projekt i. Den ska göras om till ett skafferi och förvaring av köksmaskiner. Vi kallar det vårt stash.


5 kartonger med kläder kvar. Det är jackor, kappor, tröjor, vantar, halsdukar, paparlyer m.m. som ska försvinna från vardagsrumsgolvet.

Idag kommer inredningen från Elfa. Imorgon får ni se hur det blev. OBS. Skjutdörrarna kommer inte än så det är bara inredningen vi kommer slänga upp. Det är 4-6 veckors leveranstid på skjutdörrshelvetena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar